Wat kan ik voor je betekenen?

Als loopbaanadviseur en coach ga ik samen met jou op zoek naar je innerlijke drijfveren en passie. Door alle levensfacetten van verschillende kanten te belichten en bewust stil te staan bij het gevoel van zingeving, ontstaan nieuwe inzichten. Door gesprekken, opdrachten en op jou toegespitste oefeningen, krijg je o.a. zicht op jouw capaciteiten, kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. De (her)ontdekking van de eigen kracht en vitaliteit biedt nieuwe perspectieven in de verdere ontwikkeling van je loopbaan en je leven.

Een sessie van 2,5 uur

Loopbaan
Coachingsessie

Vanuit jouw vraagstelling bied ik een praktische ondersteuning bij het helder krijgen van wat je precies wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Meer informatie
Loopbaan coachingsessie
8 sessies van 2,5 uur

Volledig
Loopbaantraject

Verder gaan in het verlengde van je opleiding en werkervaring of misschien wel iets heel anders? Ik kan je hierbij ondersteunen en geef jou inzicht in wat je nu werkelijk wilt en kunt.

Meer informatie
Volledig Loopbaantraject
Eenmalig

Online CV
en Sollicitatiebrief

Eindelijk de vacature gevonden waarop je wilt solliciteren? Ik bekijk je sollicitatiebrief en CV en pas deze aan volgens de meest recente en actuele bevindingen op de arbeidsmarkt.

Meer informatie
Online CV en Sollicitatiebrief
3 sessies van 1,5 uur

Jobmarketing
en sollicitatietraining

We gaan aan de slag met het opstellen van een goed CV, met het bepalen van jouw arbeidsmarkt, netwerken, solliciteren en het oefenen van netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Meer informatie
Jobmarketing en Sollicitatietraining
Vrijblijvend intakegesprek

Of wil je een vrijblijvend intakegesprek?

Neem contact op